Waarom uitdrukkelijk Silvia?

Ik ben een ervaren marketing- en communicatiegeneralist met focus op storytelling en content. Of het nu offline of online is, verbinding maken met mensen staat voor mij voorop. Ik geloof sterk in de kracht van verhalen. Jouw persoonlijke verhaal. De ervaringen van medewerkers. De uitdagingen van klanten. Daarmee kun je raken.

Overtuigend zorg ik voor een duidelijke rode draad voor jou of jouw merk.
Kernachtig en herkenbaar. Eenduidig en aansprekend.
Geschikt om te delen.

 

Wil jij ook uitdrukkelijk zijn?

uit•druk•ke•lijk (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) betekent:

  1. met duidelijke woorden, zo dat er niets geïmpliceerd is, geen misverstand mogelijk is;
  2. met nadruk.

 

Heb jij een verhaal te vertellen? Wil je overtuigen? En verbinding maken?
Heb je een communicatievraag en kun je een goede wedervraag waarderen?
Sta je open voor een kritische blik? Dan zijn we zeker een match!

Ja, dat wil ik!