Ik ben een ervaren communicatieadviseur en storyteller voor ondernemers en organisaties in de zorg- en welzijnssector. Mijn kracht is dat ik me heel goed een beeld kan vormen van de belevingswereld van anderen. In verplaats me makkelijk in jouw werkveld of die van je organisatie en in de behoeftes en ervaringen van de mensen voor wie je klaar staat en met wie je je verhaal wil delen.

Ik heb daarbij altijd oor, oog en aandacht voor de belangen en positie van alle betrokkenen en de sensitiviteit van eventuele onderwerpen. Als externe professional ben ik een onafhankelijke derde. Dat is vaak een fijn perspectief en prettig gevoel voor mensen.

Communicatie met impact

Ik vertaal jouw doelen naar een effectieve strategie. Ik zie makkelijk de grote lijnen in informatie en vertaal die naar heldere content en passende copy. Ik vind verhalen en geef die de juiste woorden en toon om te informeren, inspireren of motiveren.

Zo zorg ik voor communicatie met impact.

Wat betekent dit concreet?

Enkele voorbeelden van projecten:

  • Vertalen van missie en visie in een helder en pakkend merkverhaal
  • Schrijven van een persoonlijk profiel of over mij/over ons
  • Vertalen van doelen naar een effectieve strategie en concreet communicatieplan
  • Opzetten van een duidelijke contentstructuur en -strategie voor je website
  • Schrijven en redigeren van teksten voor je website
  • Interviewen en vertellen van verhalen van medewerkers, klanten en cliënten
  • Redactie en copy voor (online) magazines, zoals personeels- of relatiemagazine
  • Begeleiding bij interne communicatieprojecten, zoals organisatieveranderingen


  Laat me weten wat je uitdaging is