NLP Master Practitioner
Lean & Learn Management
Nyenrode Strategische communicatie
HBO Communicatie

Ik ben uitdrukkelijk Silvia, officieel Silvia Verhoosel.
Communicatieadviseur en verhalenverteller met een zachte g.

Dat ik in dit vak beland ben, is niet zo gek. Zodra ik kon praten, vertelde ik honderduit. Ik verslond verhalen. Op school schreef ik opstellen zonder moeite. Een presentatie schudde ik zo uit mijn mouw. Moest er iets georganiseerd worden, dan draaide ik daar mijn hand niet voor om. En dat is nu nog steeds zo.  Mensen zijn dan ook nooit verrast als ze horen wat ik doe.

Ik loop het liefst met mijn hoofd in de wolken. Dat geeft zo lekker de ruimte. Wel met mijn ogen en oren wagenwijd open. Stel je voor dat ik wat mis. Ik zie vooral mogelijkheden. Makkelijk onderscheid ik hoofd- van bijzaken. (Kill your darlings.) Binnen de grote lijnen, heb ik oog voor detail.

Impact maken met verhalen

Als marketing- en communicatieprofessional heb ik ruim 25 jaar ervaring bij grote en kleinere organisatie in diverse sectoren. Als mens vind ik het belangrijk om binnen mijn cirkel van invloed actief bij te dragen aan de maatschappij en de wereld om me heen. Mijn persoonlijke sterktes en professionele expertise, zet ik als uitdrukkelijk Silvia nu in zodat organisaties en ondernemers in zorg en welzijn impact maken met hun verhalen.

Blij

Vanuit zuidelijk Limburg landde ik via zonnig Zeeland in bourgondisch Brabant. Ik woon met veel plezier in Eindhoven met pizzabakkende man die (bijna) altijd kookt, eigenwijze zoon en Ollie de Labradoodle. Ik word blij van georganiseerde chaos, spontane acties, blauwe luchten, bos- en strandwandelingen, gezellige etentjes of borrels met fijne mensen, goede gesprekken, films in verschillende genres en met een boek in bad of bed, cappucino met caramel en chocolade niet te vergeten.


Wat ik nog meer doe

Laat liefde spreken

Ik laat ook liefde spreken als anderen er geen woorden voor hebben, zoals bij het verbinden van een huwelijk en afscheidnemen.

Pumps & Plaatjes

Altijd nieuwsgierig naar de verhalen van mensen, maak ik met fotograaf Leonie Voets portretten van vrouwen met tatoeages.