Wie is uitdrukkelijk Silvia?

Nou, ik dus.  Geboren in ’75. Blond met een zachte g. Vanuit Limburg via Zeeland in Brabant geland. Met pizzabakkende man en eigenwijze zoon. Communicatie gestudeerd vóór het digitale tijdperk. Maar daar merk je niks meer van. 😉

Ik hou van gestructureerde chaos. Zie snel de grote lijnen en heb oog voor detail. Ik ben energiek, maak makkelijk contact, ben zelden sprakeloos en ken geen podiumvrees. Dat gevoel breng ik graag over aan anderen.

 

Perfecte match

Dat ik iets creatiefs met praten en schrijven zou gaan doen, was al vroeg duidelijk. Op school schreef ik opstellen zonder moeite. Een presentatie schudde ik zo uit mijn mouw. Moest er iets georganiseerd worden, dan draaide ik daar mijn hand niet voor om. En dat is nu nog steeds zo. Ik vind mijn vak het allerleukste dat er is. Het past bij mij. Mensen zijn nooit verrast als ze horen wat ik doe.

Ik krijg er energie van als ik anderen met mijn talent mag helpen hun (merk)verhaal te vertellen. Met een duidelijke rode draad en overtuiging. Uitdrukkelijk dus.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Bel of app me voor een bakkie!