Persoonlijk werk,  Storytelling

Six word love story

Ik blijf het leuk vinden. Schrijfuitdagingen. Hoe kun je een verhaal kort maar krachtig vertellen? Of moet ik zeggen, krachtig maar kort. Want kort is vaak de grootste uitdaging. Daar schreef ik al eens eerder over. Toen ik me in zes woorden naar een hoogtepunt schreef.

De six-word-uitdaging van deze keer is een love story. Een six word love story dus. Vertel over de liefde in zes woorden. Niet meer, niet minder. Sja, dan heb je me. Daar moet ik iets mee.

Geen zoetsappig liefdesverhaal

De liefde. Iets waar eigenlijk geen woorden voor zijn. Poëzie, proza, brieven, liederen. Niets zoveel beschreven als de liefde. In overvloed. In superlatieven. In alle talen. Maar nu in slechts zes woorden dus.

Wat is liefde? Liefde is mooi. Heerlijk. Allesomvattend. Voor alijd. Of niet. Twijfelachtig. Maar ook rauw. En pijnlijk. Bedrieglijk. Geen zoetsappig liefdesverhaal voor mij. Geen “Ik hou van jou. Voor altijd.”

Daar zit geen story in…

Mijn (helaas mocht je er maar drie insturen) six word love stories:

six word love story door uitdrukkelijk Silvia
six word love story door uitdrukkelijk Silvia
six word love story door uitdrukkelijk Silvia